Officiële opening 'Hof Driane'
Lokaal bestuur Herenthout nodigt iedereen uit voor de plechtige opening van de nieuwe assistentiewoningen 'Hof Driane' op vrijdag 4 mei 2018, in het bijzijn van Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Jo Vandeurzen. Iedereen is welkom!

Tijdelijk verkeersreglement tijdens opendeurdag Brandweer en Rode Kruis

Tijdelijk verkeersreglement tijdens opendeurdag Brandweer en Rode Kruis
Op zondag 29 april 2018 organiseren Brandweer en Rode Kruis Herenthout een opendeurdag. Van 9.00 tot 19.00 uur is een tijdelijk verkeersreglement van kracht. Het verkeer wordt omgeleid via Nijlense Steenweg en Gelderstraat.

Invullen aangifte personenbelasting

Er zijn verschillende mogelijkheden om je belastingaangifte in te dienen. Bij voorkeur dien je je aangifte in via www.taxonweb.be. Heb je hulp nodig? Dan kan je terecht bij de diensten van FOD Financiën of op de zitdag in Herenthout op vrijdag 25 mei 2018.

Pauze in 't Park

Op 16 mei 2018 van 13.30 tot 17.00 uur organiseert Huis van het Kind Herenthout de superleuke namiddag 'Pauze in 't Park' voor alle kinderen met hun (groot)ouders, tantes, nonkels, neefjes, nichtjes ... Kom langs in het park waar je kunt genieten van allerlei leuke activiteiten. Deze namiddag kadert in de Week van de Opvoeding.

'Ladies Night Russian style' in de bib

Hou je niet van voetbal en wil jij je ook amuseren terwijl elders de tv's en andere schermen barsten van het strijdgewoel in Rusland? Dinsdag 19 juni 2018 biedt de Herenthoutse bib jou de gelegenheid om je samen met vriendinnen onder te dompelen in de Russische sferen met de film 'Anna Karenina'.